کنکور اینفو

بروزترین و برترین سایت کنکوری کشور

آزمون اختبار

آزمون اختبار

داوطلبانی که در آزمون وکالت شرکت کرده و موفق به اخذ نمره قبولی در این آزمون شدند، می بایست در یک دوره کارآموزی ۱۸ ماهه شرکت کرده و پس از پایان دوره کارآزموی شان در آزمون اختبار شرکت نمایند.

این آزمون در دو مرحله شفاهی و کتبی برگزار شده که تمامی داوطلبان و کار آموزانی که دوره ۱۸ ماهه خود را با موفقیت پشت سر گذاشتند، موظف به شرکت در این دو مرحله از آزمون می باشند.

در ادامه همراه ما باشید تا با صفر تا صد آزمون اختبار آشنا شوید.

آزمون اختبار چیست ؟

اولین مرحله از مراحل دریافت پروانه وکالت پایه یک دادگستری شرکت در آزمون وکالت دادگستری می باشد. در صورتی که افراد در این مرحله نمره قبولی کسب کنند، می توانند بسته به نظر کانون وکلا در صورتی که شرایط لازم برای دریافت این پروانه از سوی کانون وکلا را داشته باشند، به مرحله بعدی دریافت پروانه وکالت وارد شوند.

مرحله دوم دریافت پروانه وکالت پایه یک دادگستری تنها برای افرادی است که در آزمون کتبی و مصاحبه وکالت دادگستری قبول شده باشند. در این مرحله افراد باید یک دوره کارآموزی آزمون وکالت به مدت  18 ماه را پشت سر بگذارند. پس از پایان دوره ۱۸ ماهه کارورزی پروانه وکالت، داوطلبان وارد مرحله سوم می شوند که باید در آزمون اختبار شرکت کند.

در این مرحله داوطلبان می بایست کمتر از ۲۰ روز پس از اتمام دوره کارآموزی، پایان دوره کارآموزی خود را اعلام کرده تا در آزمون کتبی و شفاهی اختبار شرکت کنند. در صورتی که افراد نمره حد نصاب قبولی در این آزمون را دریافت نمایند، می توانند پروانه وکالت پایه یک دادگستری را دریافت کرده و پس از مراسم سوگند، پروانه وکالت خود را دریافت نمایند.

نحوه برگزاری آزمون اختبار

داوطلبان می بایست در مهلت مشخص شده نسبت به ارائه مدارک لازم برای اعلام اتمام زمان دوره کارآموزی خود اقدام کنند تا کانون وکلا بتواند اسامی افرادی که آزمون کارآموزی آن ها به اتمام رسیده و در حال حاضر مجاز به شرکت در آزمون کارآموزی هستند را حدود ۱۰ روز قبل از برگزاری آزمون اختبار ۱۴۰۱ از طریق کانون وکلا منتشر کند.

پس از منتشر شدن لیست اسامی مجاز برای شرکت در آزمون کتبی اختبار، داوطلبان می توانند در آزمون کتبی و شفاهی اختبار شرکت کرده و در صورت قبولی به مقام وکیل پایه یک دادگستری حائل شوند.

مواد آزمون اختبار

مواد آزمون اختبار وکالت به شرح زیر است :

  • درس حقوق مدنی، خانواده و امور حسبی
  • درس حقوق ثبت
  • درس حقوق تجارت
  • درس حقوق جزای عمومی و اختصاصی
  • درس آیین دادرسی کیفری
  • درس آیین دادرسی مدنی

برای مطالعه صفر تا صد جزییات آزمون وکالت روی لینک زیر کلیک کنید :

آزمون وکالت

امیدواریم مطالب فوق اطلاعات لازم و کافی را درباره رشته آزمون اختبار در اختیار شما قرار داده باشد.

پیج اینستاگرام :
konkur.info.official

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
Scroll to Top